Magunkról

Cégünk 1999 óta foglalkozik ügyviteli szoftver fejlesztéssel, kezdetben DOS-os alapon, majd 2003-ban megjelent a Windows alapú szoftverünk SQL adatbázis kezeléssel.

Természetesen a szoftverünk azóta is fejlesztés alatt áll, az elmúlt közel tíz évben a funkciók, menüpontok száma a duplájára nőt, mind saját elképzelés, mind az ügyfelek igénye alapján.

Célcsoportunk mostanra kizárólag az autószervizek, és alkatrész kereskedő cégek lettek, így próbálunk meg területen belül az összes sajátosságnak, igénynek megfelelni.

circle icon

2004-ben

vezettük be értékesítési formaként a havi díjas csomagunkat, mely tartalmazza a szoftveren kívül a frissítéseket, és a hot-line szolgáltatásunkat (terméktámogatás), melyre folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk.

circle icon

2006-tól

cégük új társasági formában, Bonic Studio Kft. néven folytatja munkáját.

circle icon

2009 óta

az ügyviteli rendszerük a Bosch Car Service hálózat hivatalos szoftvere.

circle icon

2013 óta

látjuk el a Bosch ESI[tronic] diagnosztikai szoftver magyarországi IT hotline és adminisztratív feladatait.

circle icon

2020-ban

kezdtük el kiépíteni a Passthru szolgáltatásunkat, mellyel lehetővé tesszük a Bosch KTS dianosztikai berendezést használó szervizek részére a közvetlen gyári kapcsolatot.

endless icon
business meeting

Kollegáink többsége évtizedes fejlesztői tapasztalattal rendelkezik, és mintegy 20 éve követjük nyomon a hazai autós háttéripar szakma jellegzetességeit, változásait.